Зала вченої ради (Київський університет інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія") | м.Київ

Дата публікації 21.03.2023.

Оснащення конференційним та аудіо-візуальним обладнанням Зали вченої ради Київського університету інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія"

Зала вченої ради (Київський університет інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія") | м.Київ
  • Друзі, усвідомлюючи, в який складний проміжок вічності нас занесло колесо долі, нам доводиться періодично озиратись назад, аналізуючи та проводячи паралелі. Але часом трапляються моменти, які постійно і безсумнівно доводять, що українці - нація переможців. Нація сильних, але справедливих. І головне - ми є нація оптимістів!

    І це попри всю складність сучасної ситуації в країні, де не стихають звуки ворожих обстрілів, де буквально не залишається безпечних місць для існування, в країні, яка впевнено тримає оборону і захищається від підлого і кровожерливого ворога. Країна загартувалась. 
     
    Зараз всі ми можемо спостерігати, як країна самовдосконалюється і дисциплінується. Це зумовлено тим, що незважаючи на всі вище згадані моменти, її діти повинні мати щасливе дитинство, а її молодь - якісну освіту та видимі перспективи. Так має бути. Адже майбутнє - це вже завтра.

    Спеціалісти компанії LUXPRO.UA завершили роботу над оснащенням звуко-візуальним обладнанням чергового навчального закладу.

    Зала вченої ради - серце Київського університету інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія". Це абсолютно нова локація, а отже вимоги до нас як до постачальників та виконавців робіт були на дуже високому рівні. 
     

    І одне з вагомих побажань замовника - максимально короткий термін реалізації проекту. 

     

    Отже, перед нами стояла задача забезпечення даної локації обладнанням для проведення нарад та конференцій як внутрішніх, так і зовнішніх з іноземними колегами та партнерами. Без сумніву, обладнання повинно бути високоякісним, сучасним та максимально автоматизованим. 
     
    З-поміж декількох запропонованих нами варіантів конференційноо обладнання, замовником було погоджено системи від TAIDEN, ім'я якого широко відоме завдяки своїй надійності і унікальним функціональним можливостям. Конференційне звукове обладнання TAIDEN вважається одним із флагманів, а отже сумнівів в його кандидатурі не виникло.
     
    Ми вище згадували про можливість організації відео-конференцій. Відповідно, була потреба у встановленні і відео обладнання, зокрема екранів, камер тощо. Задачі було виконано шляхом встановлення чотирьох великих LED екранів з можливістю трансляції з різних джерел та IP камер в приміщенні. Наше рішення по забезпеченню задач із відео є унікальним, зокрема, через те, що камери було синхронізовано із бездротовими конференційними мікрофонними системами. Як результат, камери здатні самостійно ідентифікувати виступаючого і "самонаводитись", що значно спрощує роботу оператора конференції.
     
    Оснащення приміщення акустичним звуковим обладнанням - один з важливих моментів лише тому, що повинно бути збережено естетичний вигляд та дизайнерські рішення самої локації. Було прийняте рішення використати для цієї задачі звукове обладнання від MAG Audio, адже вже протягом багатьох років ми спостерігаємо стрімке зростання обладнання даного бренду в сторону якості і воно влаштувало замовника як з естетичної сторони, так і з практичної. Важливим нюансом була можливість фарбування акустичних систем в конкретний колір, згідно бачень дизайнера. 
     
    Також, окрім основної стаціонарної конференційної системи, в приміщенні було встановлено системи з ручними радіомікрофонами від AUDIO-TECHNICA.
     
    Все обладнання було поставлене, інстальоване, підключене та налаштоване силами спеціалістів LUXPRO.UA. І як згадувалось раніше, все виконано в максимально стиснуті терміни.
     

    Перелік обладнання, що було інстальоване на локації, представлене нижче:
     

    • Цифровий мікшерний пульт X32PRODUCER Behringer - 1 шт;
    • Центральний блок бездротової  ІЧ системи HCS-5300MС/80A - 1 шт;
    • Пульт голови бездротовий HCS-5381C_G - 1 шт;
    • Пульт делегата бездротовий HCS-5381D_G - 22 шт;
    • Трансивер HCS-5300TD_W/80 - 3 шт;
    • Зарядний пристрій HCS-5300CHG / 06 - 2 шт;
    • Кабель CBL5300-50 - 3 шт;
    • Матричний комутатор TMX-0404SDI2 - 1 шт;
    • Відеокамера HCS-3316HDN_G - 3 шт;
    • Пульт ручного керування камерами HCS-3316CK - 1 шт;
    • Перетворювач 3G SDI - HDMI TMX-HDSDI2HDMI - 1 шт;
    • Зовнішня плата відеозахвату Epiphan AV.io 4K - 1 шт;
    • Програмне забезпечення для керування відео HCS-5315/80 - 1 шт;
    • Програмне забезпечення для управління мікрофонами HCS-5313/80  - 1 шт;
    • Підсилювач аналоговий AO-1200 (8x150) (MMMM) - 1 шт;
    • Комплект сигнальної комутації та роз'ємів Cab-Sig-Kit - 3 компл;
    • Внутрішній LED екран Р2.5, розмір 2880х1600мм - 2 шт;
    • Внутрішній LED екран Р2.5, розмір 1920х1120мм - 2 шт;
    • Контролер Nova Star TB6 - 2 шт;
    • Радіосистема AUDIO-TECHNICA ATW2120A - 1 шт.
     
    І от роботу над черговим об'єктом завершено. Ще один навчальний заклад став ближчим до досконалості. Вітаємо колектив університету та його студентів з неймовірним оновленням, з новою локацією. Нехай ваша праця буде спрямована на благо та щасливе майбутнє України. 
     
    Озиратись назад корисно. Але важливішим є тверезе усвідомлення реальності та прагнення до кращого, до розвитку та вдосконалення.
     
    Тому не варто озиратись надовго. Краще - попереду!
     
    Все буде LUX!

    Все буде Україна!

     

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: