ПрАТ «Київський річковий порт» | м. Київ

Дата публікації 07.06.2021.

Система оповіщення для території Київського річкового порту

ПрАТ «Київський річковий порт» | м. Київ
  • Столиця нашої чудової країни постійно будується та розширюється, а для потреб будівельних та шляхоремонтных компаній найбільшим постачальником піску є ПрАТ «Київський річковий порт», який в свою чергу є ще й основним постачальником для заводів по виробництву бетонної суміші та ЗБВ. Величезна територія для розвантажування, зберігання та відвантаження піску – Київпорт знаходиться на Рибальському острові і для покращення та пришвидшення виробничого процесу та логістики спеціалістами нашої компанії було встановлено систему оповіщення для водіїв та персоналу.
     
    Особливостями проекту було озвучення достатньо великої території, на якій працює важка техніка і велика кількість вантажних автомобілів, що створює додатковий шум. Для цього було підібрано 10 рупорних гучномовців потужністю 30 Вт кожен і встановлено їх попарно в точках найбільшого скупчення техніки з розділенням на дві незалежні зони оповіщення. Із складнощів монтажу можна зауважити прокладання повітряних ліній по території з довжиною прольотів між стовпами до 100 метрів і мінімальною висотою провисання дротів на тросі від землі 6 метрів згідно будівельних норм, щоб не перешкоджати проїзду техніки, а також умови праці майже як в пустелі (враховуючи літню спеку, піщані дюни та відсутність будь-якого затінку), через що більша частина робіт проводилась в вечірній і нічний час.
     
    Незважаючи на затримку початку робіт, задачу по встановленню системи оповіщення було виконано вчасно, і тепер диспетчер порту може оголошувати повідомлення для водіїв вантажних автомобілів про наявність вільних точок завантаження, що раніше уповільнювало роботу.
     

    Перелік встановленого обладнання:

    • Підсилювач потужності PA-350D Sky-sound - 1 шт.
    • Рупорний гучномовець RS-730W/TW Sky-sound - 10 шт.
    • Мікрофон WG-806 Sky-sound - 1 шт.
    • Акустичний кабель KAB0361 Cabletech - 400 м.
    • Акустичний кабель ES2106D чорний 2х4 B - 200 м.

         

    LuxPro завжди готовий допомогти нашим клієнтам в підборі, прорахунку, поставці, встановленню та налагодженню обладнання для вирішення будь-яких задач!

     

     

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: