ТРЦ Avenir Plaza - відновлення | "місто-герой" Буча, Київська обл.

Дата публікації 09.06.2022.
ТРЦ AVENIR PLAZA - ласкаво запрошує після відновлення роботи
ТРЦ Avenir Plaza - відновлення | "місто-герой" Буча, Київська обл.
  • Війна - найстрашніше, що довелось пережити нашій країні за часів незалежності, вона зачепила кожне місто і кожну сім'ю в Україні, та ми встояли і всі, як один разом стараємось зробити хоч щось, щоб допомогти країні відродитись та стати ще краще.
     
    В кінці 2021 року спеціалістами нашої компанії було закінчено комплекс робіт із проектування, встановлення та налагоджування системи фонового звуку та оповіщення приміщень та території ТРЦ AVENIR PLAZA в м. Буча Київської обл.
     
    Але трапилась страшна подія, яка зробили це місто відомим на ввесь світ, нажаль з трагічної сторони, місто зазнало значних руйнувань і великої кількості жертв серед місцевого населення. Після визволення міста нашими героїчними ЗСУ почалися роботи для повернення міста, тепер вже «міста-героя» до мирного життя, розчищення завалів і відбудови інфраструктури. До нашої компанії знову звернулись для відновлення системи оповіщення в ТРЦ, який зазнав розграбувань та частково був пошкоджений від влучання ворожої мінометної міни. В наслідок уламків міни та пожежі відновленню підлягало приміщення санвузлів та коридору, а також встановлення нового обладнання в серверній та частково в паркінгу після навідування орків-мародерів. Нам приємно, що і ми змогли зробити маленький вклад у цю спільну справу, бажаємо ТРЦ AVENIR PLAZA й надалі радувати своєю гостинністю мешканців та гостей цього славетного міста!
     
    Мирного всім неба! 

        

    LUXPRO.UA - якісний сервіс для кожного!

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: