Як підібрати трансляційні підсилювачі для систем оповіщення, наші поради.

Дата публікації 09.08.2019.

Приходячи в нічний клуб, ресторан або просто бар провести весело час, ми чуємо приємну музику через систему фонового озвучування закладу. Як правило система фонової озвучення або оповіщення складається з джерела і підсилювача звуку, у вигляді трансляційного підсилювача і акустичних колонок, які відтворюють звучання. Акустичні колонки можуть бути різних типів: настінні навісні колонки, врізні монтажні системи оповіщення, звукові прожектори, інсталяційні звукові колони і просто у вигляді рупорів.

Як підібрати трансляційні підсилювачі для систем оповіщення, наші поради.
  • Незалежно від вибору того чи іншого типу колонки для них підбирається потрібної потужності усилок, для цього потрібно чітко розуміти кількість встановлюваних систем, їх зонность і потужність використовуваних колонок. Виходячи з цих даних вибирається той чи інший трансляційний апарат.

    Класифікація звукопідсилення для трансляції та оповіщення

    1. Сучасні трансляційні підсилювачі бувають двоканальні і одно канальні, з двома незалежними вихідними каналами потужності і з одним, з регулюванням гучності кожного каналу і кожної зони окремо. Один канал працює в режимі 4-8-16 Ом, другий канал працює в режимі 100V.
    2. Крім того в трансляційних апаратах вже вбудовані FM тюнер, USB МР3 плеєр, є входу mono і stereо, частотний діапазон в межах: 20Hz-20KHz, еквалайзер: 2-х смуг, передбачений пульт дистанційного керування. Живлення від мережі 220V.
    3.  Як правило ми рекомендуємо нашим клієнтам стандартного набору трансляційний підсилювач купити з входами mono і stereо, FM, MP3, SD Card - плеєр - вбудованою функцією, з напругою на виході 70V 100V. Потужність підбираємо в залежності від кількості необхідних акустичних колонок та їх сумарної потужності. Найбільш популярні на сьогоднішній день моделі BIG, які зарекомендували себе з відмінною боку в співвідношенні ціна - якість PA4ZONE150-- MP3 / FM, PA4ZONE450-- MP3 / FM, KPA100V + 100V BIG.

    Трансляційні підсилювачі звуку в системі фонового оповіщення встановлюються не тільки в розважальних закладах, а й на спортивних спорудах, в театрах, офісах і промислових підприємствах з завданням оповіщення населення як під час пожежі так і просто в рекламних цілях.

    Вигоди вибору систем оповіщення в luxpro.ua

    Проводячи підбір і в подальшому інсталяцію звукового обладнання ми уважно вислуховуємо побажання замовника, вивчаємо об'єкт, даємо рекомендації по найбільш правильному в питанні технічному підборі трансляційного підсилювача, акустичних колонок, регуляторів звуку і комутації. Звертаючись в нашу компанію ви завжди можете розраховувати на безкоштовну консультацію, підбір необхідного обладнання а при замовленні комплекту фонового озвучування фахівці нашого сервісного центру в стислі терміни і за мінімальними тарифами проведуть установку, підключення всього комплексу обраного вами обладнання.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: