Ультрафіолетові лампи: особливості, рекомендації по вибору

Дата публікації 11.07.2019.

Це порівняно новий тип ламп освітлення, який працює за рахунок передачі ультрафіолетових довгохвильових променів. Зовнішня оболонка УФ-ламп покрита непрозорим склом. Це дозволяє уникнути розсіювання шкідливої дози ультрафіолету. Лампа по своїй суті не висвітлює приміщення, вона просто виділяє з нього білі відтінки. Створюється ефект "білого світіння". Це дозволить зробити ваші вечірки більш незвичайними і екстраординарними, додасть якийсь футуристичний стиль.

Ультрафіолетові лампи: особливості, рекомендації по вибору
  •  

    Наші лампи розбавлять навіть самі нудні вечори. Вельми незвично виглядатимуть світлі напої, які будуть підсвічуватися, завдяки лампам. Експериментуйте. Прикрашайте стіни незвичайними інсталяціями та постерами, скликайте тематичні вечірки в одязі з елементами білого, купуйте незвичайну посуд для ваших страв і напоїв. Стіни, підлога, обладнання - все по волі вашої фантазії знайде приємну підсвічування.

     

    Як вибрати ультрафіолетову лампу?

    У виборі лампи варто виходити з потужності лампи. Для невеликих приміщень і декоративних цілей, досить буде взяти лампу на 20 або 40 Вт. Тоді як, для клубного формату і більшої площі стоїть сміливо вибирати лампу на 400 Вт. Ви можете купити / замовити лампи різної потужності у нас.

    Варто розрізняти лампи з тимчасового ресурсу. В цілому їх можна поділити на три групи: 

    • до 1000 годин роботи;
    • до 2000 годин роботи;
    • до 5000 годин роботи.

    Для вибору лампи в нашому інтернет-магазині, важливим параметр буде тип цоколя. Так, у різних світильників, люстр та іншого освітлювального устаткування - він відрізняється. Довгі лампи, розраховані під цоколь G13, маленькі лампи під - Е27, це стандарт.

    Також, є моделі різної довжини і об'єму. Не обмежуйтеся однією лампою, створіть приголомшливий ефект комбінуючи різні лампи.

    Купуйте в інтернет магазині LuxPRO: найкраща ціна і сервіс

    Наш інтернет-магазин вже багато років пропонує якісні ультрафіолетові лампи самих різних моделей. У нас лояльна ціна і широкий вибір варіантів покупки. Ми надаємо гарантію на наш товар. Будьте впевнені, що лампи будуть працювати заявлене виробником час. Наша продукція безпечна для здоров'я. Лампи мають допустимий для здоров'я людини рівень УФ-променів, який значно нижче сонячного.

    Замовлення в інтернет-магазині створюються дуже легко і швидко. Наші консультанти є дадуть відповідь на хвилюючі вас питання.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: