Поради щодо вибору світломузичних дискотечних приладів

Дата публікації 08.04.2016.

Секрет успіху будь-якого закладу чи заходу полягає не лише в організації хорошої та якісної програми. Хоча це теж, зрозуміло, важливо. Але програма – це лише стрижень. Є ще безліч нюансів і так званих «смаків», які допоможуть зробити з вашого закладу або окремої програми оригінальну незабутню «бомбу» або «цукерку», кому як зручно. Серед них якісний звук: акустичні системи, процесори, підсилювачі та інший декор закладу, освітлення. Одним із вирішальних моментів для шоу є дискотечні світлові ефекти, так звана світломузика. Власне, саме про них і піде мова.

Поради щодо вибору світломузичних дискотечних приладів
  • Динамічні дискотечні прилади поділяються на два основні типи: лампові та світлодіодні. Їхня відмінність у джерелах – лампи або світлодіоди. Потужність та кількість кожного з них може бути різною, на відміну від типу приладу. Вибирати світломузику необхідно виходячи з наступних моментів: тип приміщення, розмір приміщення, система кріплення, бажаний ефект, особливості навколишнього середовища (для роботи на відкритому повітрі) та, звичайно ж, бюджет. 

    Але для більш детального ознайомлення з даного типу приладами насамперед розглянемо їх класифікацію за типами.  

    Типи дискотечних світлових ефектів

    Світлодіодна диско-куля (LED FIREBALL) – один із найпростіших приладів. Є напівпрозорою скляною напівсферою з приводом для світлодіодів усередині. Такі прибори створюють ефект безлічі різнокольорових точок або малюнків, які обертаються або рухаються, заповнюючи простір на 180 градусів. Диско-кулі можуть працювати як в автоматичному режимі, так і реагуючи на звук завдяки вбудованому в корпус мікрофону. Вони дуже прості у використанні: досить просто включити прилад у мережу, і ви побачите, як змінюється атмосфера навколо. Ця легкість та простота дозволяє їх використовувати навіть удома. Як показує практика, їх у захваті як діти. 

    На нашому сайті ви можете подивитися та вибрати для себе прилади різної складності та з додатковими функціями: є варіанти з можливістю дистанційного керування, є з вбудованим динаміком та MP3, є точки, є малюнки, на будь-який смак та колір. Найбільш популярними моделями цього типу є: STLS MB-06, SAPPHIRE, REMBALL, STLS VS-26, BMMagicBall+MP3

    Світлодіодні прилади "мухомори" (LED MUSHROOM) - свою назву отримали завдяки своєрідній формі корпусу. Прилади цього типу вважаються більш серйозними за диско-кулі. Вони згодяться не лише для дискотеки, а й для сценічного використання. Помітною відмінністю від диско-куль є наявність ліри для кріплення. Щодо продуктивності, то такого типу прилади краще купувати як додаткові для вашого закладу. Основним ефектом є барвисті різнокольорові відблиски різної форми та кількості, які можуть обертатися, моргати, бути статичними або просто змінювати кольори – це все залежить від моделі. Основою дискотечного освітлення вони навряд чи послужать, але без їхньої присутності теж ніяк. Фаворитами серед «мухоморів» є CS-B024, BM392A1, CS-B04. 

    Світлодіодні прилади "дербі" (DERBY) - старший брат приладу "мухомору". Найчастіше прилади, що мають прямокутну форму корпусу, вони не залишать вас байдужими. Це найпоширеніші прилади серед дискотечних у нічних клубах, на корпоративах та навіть на виїзних заходах. Рідко зустрінеш ідентичний ефект у різних моделях «дербі». Кожен з них є унікальним: один багатий на барвисті промені, інший вражає своєю динамічністю, третій створює точкові малюнки, четвертий взагалі доводить вас до запаморочення. Пропонуємо розглянути найбільш популярні моделі серед таких: SL34, BM371A, DERBY10, BM410. Все це ви зможете подивитися та купити на нашому сайті. А за потреби, також можете подивитися їх безпосередньо в нашому шоу-румі.  

    Поради щодо підбору - зручність у компактності 

    Також у нашому асортименті можна зустріти універсальні дискотечні ефекти. Такі прилади можуть бути абсолютно різної форми та з неймовірно класними ефектами. Іноді можна зустріти навіть гібриди світлодіодних приладів та лазерів, що значно економніше, ніж купувати все окремо. Приклад такого приладу є MIX-LASER від HALO. 

    Світломузика такого типу відповідає принципу «зручність у компактності». Їх найчастіше купують для корпоративів, для виїзних концертів чи заходів, тому що при цьому не потрібно возити з собою безліч світлових приладів та ефектів, а достатньо купити один чи два універсальні. У використанні вони так само не вимагають особливих знань та вмінь. Працюють як в автоматичному режимі, так і звукової активації. Більшістю дискотечних приладів можна керувати через DMX контролер. Зверніть увагу на найпопулярніші моделі даної категорії: X-061, HIPHOP, CS-B043, BM022, BMBE50, Cubix2.0, BMOCTOPUS

    Окрему увагу хочемо звернути на лампове обладнання. А саме на продукцію від компанії DLL - це абревіатура - "Dynamic Light Laboratory", що означає: "лабораторія динамічного світла". Продукція виготовляється в Україні. В асортименті DLL ви зможете побачити різні динамічні ефекти за чудову ціну та з чудовими можливостями. І все це саме на лампах. Тут ви знайдете і дербі, і універсальні прилади, і унікальні динамічні ефекти від виробника. Все, що вам потрібно, є у нас. Приїжджайте, приходьте, телефонуйте – завжди вам раді.  

    Чому краще купувати дискотечні ефекти в інтернет-магазині LuxPRO 

    Якщо при виборі дискотечних ефектів у вас виникають труднощі, це не біда. Наші фахівці в індивідуальному порядку порадять вам необхідний товар, виходячи з ваших побажань. Але головне – пам'ятайте, що від вашого вибору залежить майбутнє вашого закладу чи заходи та відповідний успіх у результаті. Купуючи обладнання у нас, Ви маєте можливість не лише отримати якісну консультацію та обслуговування, а й скористатися перевагами нашої програми лояльності. 

    Ми будемо раді бачити вас серед наших клієнтів. Люкс Про це означає якість. Люкс Про це означає солідність.

    Люкс Про – це обслуговування класу "ЛЮКС" для кожного!

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: