Міжнародний Благодійний ФОНД | «Єврейський Хесед« Бней Азріель »

Дата публікації 23.03.2016.

«Єврейський Хесед «Бней Азріель »- міжнародний благодійний фонд, який здійснює підтримку найбільш незахищеної частини єврейського населення в місті Києві та Київській області

Міжнародний Благодійний ФОНД | «Єврейський Хесед« Бней Азріель »
  • «Єврейський Хесед« Бней Азріель »- благодійний міжнародний фонд, який проводить допомогу і підтримку єврейського населення в м.Києві та по Київській обл. Робота Хеседу покликана забезпечувати різнобічну допомогу в вивчення історії культури і національних традицій.
     
    У лютому 2016 роки до нас звернулися співробітники Хесед з проханням підібрати обладнання для сцени актового залу, а також встановити ферми до яких повинен кріпиться екран для проектора, а також механізми для завіси і одягу сцени. На осованіі плану приміщення, бачення фахівців Хеседу нами були підготовлені кілька варіантів необхідного обладнання.

    У процесі підбору обладнання було затверджено наступний асортимент:

    1. Світлодіодний прожектор LED-103 New Light - 6 шт.
    2. C192 dmx Free Color контролер для управління світловим обладнанням - 1шт.
    3. LDG-064P Kool Sound струбцина для кріплення - 38шт.
    4. F2x220 Ферма сталева - 11шт.
    5. RX009M ROXTONE канон "тато" - 6 шт.
    6. RX009F ROXTONE канон "мама" - 6 шт.
    7. KAB0605A Azusa мікрофонній кабель - 12м.
     
    Інсталяційні роботи з встановлення та налаштування обладнання проводили фахівці нашої компанії. Складність полягала в тому, що потрібно було за три тижні виготовити ферму індивідуальної конструкції і провести інсталяцію. У цей проміжок часу була розроблена і виготовлена металева ферма, також ферма була пофарбована порошковою фарбою. Ферма складалася з одинадцяти складальних одиниць і кріпилася між основною стелею і підвісною Армстронгом.
     
    Коли Ви звертаєтеся до нас за покупкою устаткування або підготовкою комплексного вирішення, ви гарантовано отримуєте оптимальне рішення вашого завдання як в ціновому діапазоні, так і за якістю, а також ми проведемо інсталяцію обладнання під "ключ", і навчимо Ваш персонал порядку його експлуатації, за необхідністю візьмемо обладнання на сервісне обслуговування, як гарантійне і так післягарантійне.
Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: