ТРЦ "Караван" | м Дніпропетровськ

Дата публікації 23.03.2016.

«КАРАВАН» перша торгово-розважальна мережа на території України. ТРЦ в Дніпропетровську об'єднує в собі торговий майданчик для шопінгу і сімейних розваг.

ТРЦ "Караван" | м Дніпропетровськ
  • ТРЦ «КАРАВАН» один з найпопулярніших і просунутих торгово-розважальних центрів України, а також, він є першим ТЦ який був реалізований у форматі «shopping mall». Він є одним з найбільших платформ для орендарів, де представлені популярні бренди, які мають свої представництва в Україні. Вони є не тільки платформою для шопінгу, але також в ТРЦ «КАРАВАН» проводять велику кількість розважальних заходів, які створять яскраві спогади для всієї Вашої родини.

    1 лютого 2016 року в компанію LuxPRO надійшов запит на участь в тендері на закупівлю звукового обладнання для ТРЦ «КАРАВАН». Клієнта цікавила покупка акустичних систем, бездротових мікрофонів, а також комутація всього підібраного обладнання. Після детально вивченого запиту, консультацій з боку сервісного центру компанії LuxPRO, обговорень умов поставки, а також можливого бюджету на закупівлю, менеджерами було запропоновано найоптимальніше, правильне і максимально якісна пропозиція, яка через два тижні було затверджено обома сторонами. Після розкриття тендерних пропозицій, був зроблений остаточний вибір клієнта в сторону нашої компанії, і таких всесвітньо відомих брендів як: MAG, Shure, Craft, Roxtone, Neutrik.

    Було поставлено наступне обладнання:

    1. Акустична система MD 405A MAG - 2 шт.
    2. Активний сабвуфер MD 802BA MAG - 1 шт.
    3. Бездротова вокальна система PGX24ESM58R1 Shure - 2 шт.
    4. Мікрофонна стійка NB200 BIG - 1 шт.
    5. Мікрофонний кабель M10 CRAFT
    6. Роз'єми: RX003F ROXTONE, RX009M ROXTONE, NYS 202 Neutrik, NYS 352 Neutrik.
    Станом на кінець березня все обладнання було своєчасно поставлено на склад замовника. Видано все запитувані документи про технічне гарантійне обслуговування.

    Плюси від співпраці з компанією LuxPRO

    Звернувшись в компанію LuxPRO Ви своєчасно отримаєте всю необхідну Вам інформацію в комерційній пропозиції. Гарантовано отримаєте доставку в строк. Зручна для Вас система оплати, бонуси у вигляді спеціальної пропозиції саме для Вас.
    Вибираючи компанію LuxPRO - Ви вибираєте кращих!

     

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 1
Написати відгук
  • 5
Что можно сказать, молодцы!
Відповідь адміністрації магазину: Спасибо.