Ремонт сабвуфера

Дата публікації 06.11.2015.
    • Режим роботи сервісупн - пт 10:00 - 19:00
      сб, нд - вихідний
    • Наша адреса04073, м. Київ
      вул. Польова, 21 офіс 104
    • Контактні телефони+38(044) 221-11-48
      +38(067) 247-79-48
      +38(093) 853-97-48
      +38(095) 714-32-48
    • Viber+38(095) 741-02-77
    • Skypemaster.lux-service
    Сучасна якісна звукова система просто неможлива без використання в ній сабвуферів. Саб призначений для відтворення низьких частот (в основному це частоти в діапазоні 20-200Гц). Вони широко застосовуються як в HI-FI апаратурі, так і в професійних звукових системах і цілих комплексах.
    .
    Сабвуфери діляться на два основних види:
    1. Активні.
    2. Пасивні.
    Сабвуфери в основному виготовляються в дерев'яних корпусах з товстої фанери або ДСП, що б звучання було високоякісним, але також бувають випадки, коли корпус виготовляється з пластмаси, таке виконання корпусу в основному буває в домашніх HI-FI системах. 

    Процес сервісного обслуговування сабвуферу 

    Навіть найякісніша нізкочатотная система, коли то може зламатися, і тоді нам не обійтися без її відновлення. Ремонтування необхідно проводити тільки в високоякісних і високопрофесійних сервісних центрах, таких як Lux SERVICE. Починка сабов відноситься до досить складним ремонтам і це, перш за все, стосується активних систем. Ремонт активних сабвуферів ускладнюється тим, що в ньому є вбудовані підсилювач потужності до складу, якого входять індикація режимів робіт сабвуфера, лімітери, блок живлення, мають також вбудований кросовер для досягнення необхідної якості звучання. Все це вимагає від майстра сервісного центру індивідуального підходу до кожного пристрою. Налагодження даних акустичних систем можна розділити на дві основні частини це лагодження динаміка і сервісне обслуговування підсилювача потужності.

     
    Сервісне обслуговування пасивних сабов в основному зводиться до лагодження динаміка і проводів підключення. А ось відновлення активного саба вимагає від майстра сервісного центру відмінних знань в області електроніки, мікроелектроніки і схемотехніки електронних схем підсилювачів потужності низької частоти. Майстри сервісного центру Lux SERVICE постійно працюють з різними видами і брендами, як активних систем, так і всього звукового обладнання, що дає їм великий практичний досвід в ремонті звукової техніки. Також фахівці сервісного центру Lux SERVICE при проведенні ремонту звукового обладнання застосовують тільки оригінальні електронні елементи які радить використовувати безпосередньо завод виробник для того щоб зберігалися всі параметри і якість апаратури. Це є гарантією швидкого та якісного сервісного обслуговування.
     
    Необхідно також враховувати той факт, що якщо Ви довіряєте відновлення сабвуферів любителям, а не професіоналам то Вам необхідно розуміти що неякісні роботи можуть привести до додаткових більш серйозних поломок самого апарату. Неякісна налагодження любителями також може привести до виходу супутнього обладнання, такого як мікшерний пульт або окремі підсилювачі потужності які застосовуються для харчування пасивних систем.

    Основні поломки сабвуфера і причини, за якими вони виникають

    1. При включенні харчування індикатори роботи на активному сабе не світяться і сабвуфер не працює
     
    причиною даної поломки може бути перегорання мережевого запобіжника;
    поганий контакт в гнізді для підключення мережевого кабелю;
    обрив мережевого кабелю або несправна сама розетка 220В, до якої підключається активний сабвуфер;
    вийшов з ладу блок живлення сабвуфера. Для визначення елемента, який вийшов з ладу, необхідна більш детальна діагностика.
     
    2. При роботі активного саба на виході постійно присутній сторонній фон
     
    дуже велика ймовірність того що причиною даної поломки можуть бути електролітичні конденсатори які в процесі експлуатації втрачають свою ємність. У цьому випадки необхідна заміна конденсаторів.
     
    3. При включенні індикація роботи працює, але звук відсутній
     
    не працює підсилювач потужності в активних системах;
    обрив котушки динаміка. Необхідний ремонт динаміка, а саме його перемотування. Основною причиною даної поломки є неправильна експлуатація апарату.
     
    4. При відтворенні музики на виході з'являються сторонні звуки (хрип, тріск)
     
    велика ймовірність виходу з ладу динаміка. Необхідно провести відновлення дінаміка.Почінка динаміка буде полягати в переклеюванні і отцентровке котушки або в ремонті підведень.
    Велика кількість поломок виникає по вені їх власників у результаті неправильної експлуатації. Щоб Ваш саб незалежно від того пасивний він або активний працював протягом довгого часу добре і якісно детально вивчіть інструкцію до нього. Якщо у Вас з якоїсь причини немає інструкції, то в цьому випадки зв'яжіться з нашим сервісним відділом Lux SERVICE і отримаєте безкоштовну консультацію про те як правильно підключити і працювати з даною моделлю. Це допоможе Вам уникнути багатьох проблем, які можуть виникнути в результаті неправильної експлуатації.
     
    Звертаємо Вашу увагу, що сервісний центр Lux SERVICE працює по всій Україні. Доставку на сервісне обслуговування ви можете здійснити особисто привізши його в сервісний центр за адресою: м. Київ вул. Польова, 21 офіс 104, або пересиланням зі свого міста зручним для Вас перевізником в г. Киев на відділення вказаний Вам співробітником нашої компанії. При здачі обладнання в наш сервісний центр, ми проводимо на протязі 2-3 днів його попередню діагностику, повідомляємо клієнта про попередню сумі за роботи і вартість зап. частин і після узгодження терміну і ціни, безпосередньо здійснюємо ремонт. Оплату за виконану послугу ви можете здійснити зручним для вас способом зазначеним у розділі Оплата. На виконану послугу ми даємо гарантію 3 місяці.

Послуги, що здійснюються сервісним центром LuxService

# Опис Ціна
Простий ремонт1 Неповне розбирання - складання устаткування, змащування, чистка оптики, профілактика апарату, заміна: запобіжників, кнопок, регуляторів, обірваних провідників, головки без настройки (проведення дрібного ремонту апаратури) 240 грн - 380 грн
Сложний ремонт2 Глибока розбирання - складання, заміна мікросхем і несправних елементів, механічних вузлів і деталей, настройка апарату. 380 грн - 700 грн
 3 Глибока чистка, налагодження та ремонт відеопроектора від 300 грн
Нестандартний ремонт4 Несправності, які були пов'язані з неправильною експлуатацією обладнання (перевищення напруги в мережі, механічні дії, заливання рідиною і т.п.) від 500 грн
Діагностика5 Проведення розбирання - збирання, виявлення причин несправності, підготовка кошторису ремонтних робіт (при проведенні ремонтних робіт вартість діагностики входить в ціну ремонту і окремо не оплачується) від 500 грн

Терміновий ремонт проводиться позачергово і стоїть на 50% дорожче

Послуги, які здійснюються на місці у замовника

# Опис Ціна
Позаплановий виклик фахівця1 Виклик фахівця в Ваш клуб, ресторан для діагностики світлового і звукового обладнання, вирішення нагальних проблем налагодження і працездатності в цілому 300 грн - 400 грн
Работа фахівця 2 Ремонтні і монтажно-інсталяційні роботи 250 грн/час
Змащування, заміна лампи,
легка чистка оптики
3
Без доставки обладнання в сервісний центр (за одну одиницю техніки) 80 грн - 200 грн
Транспортування в сервісний центр4 Транспортування техніки на ремонт в сервісний центр легковим автомобілем 120 - 200 грн
Транспортування в сервісний центр5 Транспортування техніки на ремонт в сервісний центр вантажним автомобілем 160 - 240 грн
Демонтаж устаткування6 За одиницю техніки 40 - 80 грн
Демонтаж важкодоступного обладнання7 За одиницю техніки 80 - 160 грн
Монтаж обладнання8 За одиницю техніки 40 - 80 грн
Монтаж труднодоступного обладнання9 За одиницю техніки 80 - 160 грн
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 19
Задати питання
  • 5
Доброго дня. Сабвуфер sven MS - 1060R. Скоріше за все коротке замикання. Пішов білий дим, було чути потріскування.
Відповідь адміністрації магазину: Добрий день! На жаль, зараз наш сервісний центр не працює. Дякуємо за розуміння.
  • 5
Здравствуйте ремонтируете самбуфер микролаб н600
Відповідь адміністрації магазину: Добрий день! На жаль, зараз наш сервісний центр не працює. Дякуємо за розуміння.
  • 5
Доброго дня ремонтуєте динамік сабуфера Infinity 800w?
Відповідь адміністрації магазину: Добрий день! На жаль, зараз наш сервісний центр не працює. Дякуємо за розуміння.
  • 5
Очень нужна схема Dali S 1.2. Оплачу.
Відповідь адміністрації магазину: Добрий день! На жаль, зараз наш сервісний центр не працює. Дякуємо за розуміння.
  • 5
Цікавить ремонт magnat xtc 300. Змістився магніт при розборці колонки. Чи можете допомогти в даному випадку і скільки коштує такий ремонт?
Відповідь адміністрації магазину: Добрий день. Привозьте на діагностику.Після діагностики буде відома ціна ремонту.
  • 5
Чи ремонтуєте ви сабвуфері Infinity TSS750, які були зроблені для американського ринку (під напругу 120 вольт)
Відповідь адміністрації магазину: Добрий день. Ремонтуємо.
  • 5
Сабвуфер tanashi не работает сенсор сколько будет стоить замена.
Відповідь адміністрації магазину: Добрый день.Обслуживанием донного аппарата мы не занимаемся.
  • 5
Magnat сабвуфер подгорела катушка , сколько примерно будет стоить перемотка?
Відповідь адміністрації магазину: Сабвуферы данного бренда не ремонтируем.
  • 5
Magnat сабвуфер подгорела катушка , сколько примерно будет стоить перемотка?
Відповідь адміністрації магазину: Сабвуферы данного бренда не ремонтируем.
  • 5
Доброго времени суток! Вы занимаетесь заменой/перемоткой катушек? Динамик Avatar SST 2512D2. Предварительные сроки и стоимость ремонта?
Відповідь адміністрації магазину: Добрый день.Ремонтом автомобильных динамиков мы не занимаемся.